Retro scooter - elektrische scooter - Tamoretti

Retro scooters - Klassiek design - Moderne techniek - Laagste prijs!

Tamoretti retro scooter

De Tamoretti retro scooter, valt op door zijn unieke retro-stijl. Het ontwerp combineert stijlkenmerken van de populaire Honda Show met elementen van de Harley Davidson choppers uit de jaren 50. De ronde vormen en verchroomde details, zoals de karakteristieke ronde koplamp, het grote verchroomde stuur, grote bruinleder zadel en banden met witte wangen, geven de Tamoretti retro scooter zijn unieke en stoere uitstraling.

De Tamoretti retro scooter is verkijgbaar in vijf trendy kleuren - zowel mat (effen), metallic als parelglans - die stuk voor stuk perfect aansluiten bij het design van deze uiterst hippe scooter! Je kunt kiezen uit een 25 km/h en 45 km/h uitvoering. Let wel; bij de 45 km/h (bromfiets) versie ben je verplicht een helm te dragen

Ook de prestaties zijn fantastisch dankzij de krachtige 4-takt motor. Door de motor komt de scooter supersnel van zn plaats, zelfs met twee personen. En de 12 aluminium velgen met dikke banden zorgen voor een comfortabel rijgedrag en optimaal contact met de grond.

Tamoretti retro scooter

Tamoretti retro scooter

Vanaf €1099,--

Naar retro-scooters »

Tamoretti elektro scooter

Geen geluid, vieze uitlaatgassen en geen brandstofkosten! Milieu-vriendelijk en toch onwijs stoer, dat is onze Tamoretti elektro-scooter. Opladen kan gemakkelijk en snel via het stopcontact, waar je maar wilt!

De retro scooter is weer terug!
Met zijn retro vormen zoals de grote ronde koplamp, verchroomde details, lederbruin zadel en stoere witte banden, maak je de blits met je eigen Tamoretti retro-scooter!

Tamoretti elektro scooter

Tamoretti retro scooter

Vanaf €1049,--

Naar elektro-scooters »

Tamoretti accessoires

Diverse accessoires voor bij de Tamaretti scooters, zoals diverse soorten helmen en sloten.
Onmisbare accessoires dus, zeer bijpassend en bovendien stijlvol.

 

CE logo RDW logo

Accessoires

Tamoretti accessoires

Vanaf €12,95

Naar accessoires »