Elektro scooter - Tamoretti

Tamoretti elektro-scooter - Geen CO2 uitstoot!

Benzhou elektro ZNEN retro-scooter

Leverbaar in de kleuren:

 • Qwic elektro scooter Novox Ebretti
 • Novox e-scooter
 • Ebretti elektrische scooter
 • Tamoretti elektrische scooter

€ 1799,- Zomeraanbieding

Direct bestellen

Elektrisch vervoer is de toekomst. Het is schoon, duurzaam en het leuke is dat je voor een paar dubbeltjes een volle tank hebt. En in tegenstelling tot elektrische auto’s zijn elektrische scooters ook nog eens uiterst betaalbaar.

De Tamoretti elektro scooter is milieuvriendelijk maar ziet er ook nog eens fantastisch uit! Geen Co2 uitstoot of geluidsoverlast, maar zoevend naar je bestemming. Muziek luister of bellen, met hands free set natuurlijk, onderweg is dan ook geen probleem.

Direct bestellen

Productomschrijving

Geen schreeuwende en stinkende 2-takt scooter, maar een schone stille elektro motor, dat is wat de Tamoretti elektrische scooter zo bijzonder maakt. Onze elektro scooter heeft dan ook geen uitstoot van schadelijke Co2 uitlaatgassen.

Benzine heeft de Tamoretti elektro scooter niet nodig, hij wordt aangedreven door elektriciteit. Benzine wordt gemaakt van fossiele brandstoffen. Deze beginnen steeds verder op te raken en bij het maken van benzine komt zeer veel CO2 vrij. Uw eigen Tamoretti elektrische scooter is dan ook niet alleen schoon qua uitstoot maar ook nog eens een duurzaam vervoersmiddel doordat hij rijdt op een schone energie.

Elektro scooters zijn daarnaast ook nog eens erg voordelig. Lagere onderhoudskosten, door minder slijtende onderdelen en tankt u ook nog eens voor slechts een paar dubbeltjes. Opladen van uw Tamoretti elektro scooter kunt u gewoon thuis of onderweg doen met een gewoon stopcontact. Daarnaast komen er dagelijks nieuwe publieke oplaadpunten waar u uw Tamoretti elektrische scooter kunt opladen. In omgeving van hotels, restaurants, stations en ook bij ons hoofdkantoor!

Tamoretti elektrische scooters kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwantiteit verhouding. Dat kunnen wij van Tamoretti realiseren door direct aan u de eindconsument, zonder tussenkomst van importeur of detailhandel te leveren.

Specificaties

 • Afmetingen181,5 x 69 x 112 cm
 • Gewicht138 kg
 • AccuLood-silicium 48 Volt / 38 Ah
 • Actieradius50-70 kilometer op een volle accu
 • Alarmmet afstandsbediening
 • Voetplatenvan aluminium inbegrepen
 • Bandenwitte wang aan zijkant van de band
 • Garantie1 jaar carry-in

Klantervaringen

Aanrader!
Nicole uit Rosmalen
“Ik was al een tijdje aan het sparen voor een retro scooter, maar een nieuwe retro-scooter met alles erop en eraan kostte bij alle motorzaken in de buurt al gauw zo'n 1500 Euro. Een vriend van me vertelde dat hij zijn nieuwe retro scooter had gekocht voor 1000 Euro bij Tamoretti. Toen ik de scooter zag was ik meteen verliefd op de stoere matzwarte lak en witte banden. Iedere dag rij ik ermee naar mijn werk en kan iedereen een Tamoretti aanraden!”
Geweldige service
Sander en Ingrid uit Den Bosch
“Jan en Jan-Willem, wat waren we blij met jullie goede service.. We konden het dan ook niet laten om nog even een krabbel achter te laten op jullie website. Toen we twee weken geleden onze nieuwe retro scooters kwamen ophalen begon erg het hard te hozen. Niet bepaald weer om in naar huis te scooteren. Toch wilde we erg graag de dag erop naar ons buitenhuisje tuffen. De regen bleef maar aanhouden en wat een service dat jullie ons met onze nieuwe scooters en al thuis hebben afgezet. We hebben de afgelopen twee weken flink wat km's gemaakt hier in de bossen: geweldig! En overal waar we komen hebben we flink bekijks met onze hippe retro scooters. Dikke pluim en de foto’s zien jullie nog tegemoet!”
Goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekend contact
Dhr. Van den Nieuwehuyzen (en dochter) uit Loon op Zand
"Beste Jan-Willem, bij deze wil ik je nog complimenteren met jullie manier van zaken doen. Vooraf dacht ik dat de retro scooter een tien in een dozijn product was. Met een kritische kijk op specificaties en vooral prijs heb ik diverse aanbieders vergeleken en tot mijn verbazing was jullie product toch behoorlijk afwijkend tov de AGM en Fosti retro scooter. De carborateur van Keihin, NGK boegies, elektrische CDI begrenzer, klasse alarm tot de TÜV kwaliteitskeuring; je merkt dat erover is nagedacht en het een completer product is. Dit was een aangename verrassing, het ga je goed."